Büyükşehir Belediyesi duyurdu: Çocuklar için atölyeler başlıyor

Altındağ, Ahmetler, Batıpark, Mamak ve Sincan Çocuk Kulüpleri'nde atölye çalışmaları başlıyor. ABB’ye bağlı oyuncak kütüphaneleri, 3-14 yaş arası çocuklara yeni beceriler kazandıracak.

Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı çocuk kulüpleri bünyesindeki Oyuncak Kütüphaneleri, yaz dönemi boyunca farklı yaş gruplarına yönelik atölye çalışmaları düzenleyecek. Etkinlikler pazartesi, çarşamba ve cumartesi günleri 3-6 yaş ve 7-14 yaş aralığındaki çocuklar için farklı saatlerde yapılacak. Belediyenin internet sitesinde yayınladığı duyuruya göre atölyelere katılmak isteyen ailelerin, ilgili çocuk kulüpleriyle iletişime geçerek rezervasyon yaptırması gerekiyor. Yayınlanan duyuru metninde ilgili çocuk kulüplerinin iletişim numaraları bulunuyor.

ATÖLYELER BAŞLIYOR

Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösteren Çocuk Kulüpleri bünyesindeki Oyuncak Kütüphaneleri, yaz dönemi boyunca çeşitli atölye çalışmaları düzenleyecek. Altındağ, Ahmetler, Batıpark, Mamak ve Sincan Çocuk Kulüpleri'nde yapılacak etkinlikler, farklı yaş gruplarına hitap ederek çocukların eğlenerek öğrenmelerine katkı sağlayacak.

YAZ BOYUNCA SÜRECEK

Atölye çalışmaları, pazartesi, çarşamba ve cumartesi günleri düzenlenecek. Saat 11.00-12.00 arasında 3-6 yaş aralığındaki çocuklar için, saat 14.00-15.00 arasında ise 7-14 yaş aralığındaki çocuklar için etkinlikler gerçekleştirilecek. Bu atölyelerde çocuklar hem yeni beceriler kazanacak hem de yaz tatilini verimli bir şekilde değerlendirme fırsatı bulacak. Büyükşehir belediyesi bu etkinliklerle çocukların yaz tatilinin etkili ve eğitimle geçmesini hedefliyor.

REZERVASYON GEREKİYOR

Büyükşehir Belediyesinin yayınladığı duyuruya göre atölye çalışmalarına katılmak isteyen ailelerin, ilgili çocuk kulüpleriyle iletişime geçerek rezervasyon yaptırmaları gerekiyor.

Ahmetler, Altındağ, Batıpark, Mamak ve Sincan Çocuk Kulüpleri'ne ait adres ve telefon bilgileri, belediyenin internet sitesinde yer alan duyuruda bulunuyor. Çocuklarını yaz boyu sürecek etkinliklere katılmasını isteyen aileler bu iletişim numaralarından veya yüz yüze görüşerek kayıt yaptırabilirler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri