Büyük Zafer başkentte 6 gün boyunca kutlanacak

Büyükşehir Belediyesi, Büyük Zafer’in 103’üncü yıl dönümünü vatandaşlarla birlikte coşkulu etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor. 25-30 Ağustos arasında gerçekleşecek etkinlikler şehrin her yanında devam edecek.

Büyükşehir Belediyesi, Büyük Zafer’in 102’nci yıl dönümünü vatandaşlarla birlikte coşkulu etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor. Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi, 25 Ağustos'ta Zafer Yarışı ve Gösterisi ile başlayıp 29 Ağustos'ta futbol turnuvası, halk oyunları ve açık hava sineması gibi etkinliklerle coşkulu kutlamalara ev sahipliği yapacak. Elvankent Aile Yaşam Merkezi’nde çocuklar ve gençler için ödüllü resim yarışması ve Yenikent’te Zafer Bayramı Pikniği düzenlenecek. Ayrıca Kızılcahamam, Akyurt ve Balâ gibi farklı bölgelerde de çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek. Etkinlikler, her yaştan katılımcıya bayramın coşkusunu dolu dolu yaşatmayı amaçlıyor.

DOLU DOLU PROGRAM

Etkinliklerin merkezi olarak Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi öne çıkıyor. 25 Ağustos’ta Zafer Yarışı ve Gösterisi ile start alacak programlar, 29 Ağustos’ta yoğun bir etkinlik takvimiyle devam edecek. Futbol turnuvası, halk oyunları gösterisi, yaşlılar korosu ve meşale yürüyüşü gibi etkinliklerin yanı sıra, 29 Ağustos akşamı 20.30’da açık hava sinemasında ‘120’ adlı film izleyicilerle buluşacak. Bu etkinlikler, zafer coşkusunu hep birlikte yaşamak isteyen tüm Ankaralılara açık olacak.

AİLELERE RENKLİ ETKİNLİKLER

Elvankent Aile Yaşam Merkezi’nde 28 Ağustos’ta düzenlenecek olan ödüllü resim yarışması, özellikle çocuklar ve gençler arasında büyük ilgi görecek. Aynı gün, Yenikent Ortapınar Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Zafer Bayramı Pikniği, ailelerin doğayla iç içe bir kutlama yapmalarına olanak tanıyacak. Bu aktiviteler, bayramın anlam ve önemini yaratıcı yollarla pekiştirmeyi hedefliyor.

ŞEHİR GENELİNDE ETKİNLİKLER DÜZENLENECEK

30 Ağustos kutlamaları için Ankara’nın farklı noktalarında da çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Kızılcahamam Gençlik Merkezi’nde 28 Ağustos’ta dans gösterileri ve karaoke, Akyurt Aile Yaşam Merkezi’nde 29 Ağustos’ta resim yarışması gerçekleştirilecek. Ayrıca, Balâ Gençlik Merkezi’nde 29 Ağustos’ta şehit mezarlığı ve şehitler anıtı ziyareti ile bayramın anlamı bir kez daha vurgulanacak. Bu etkinlikler, her yaştan katılımcıya zaferin coşkusunu dolu dolu yaşatmayı hedefliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri