Beklenen zirve Ankara'da başlıyor: Vatandaş da davetli

Ankara 16-17 Eylül tarihlerinde enerji sektörü temsilcilerini bir araya getirecek 2. Enerji Depolama Zirvesi'ne ev sahipliği yapacak. Elektrik depolama konusundaki yeniliklerin ve sektörün geleceğinin ele alınacağı zirve yarın CerModern'de başlıyor.

Ankara CerModern, 16-17 Eylül 2024 tarihlerinde enerji sektörü temsilcilerini bir araya getirecek 2. Enerji Depolama Zirvesi'ne ev sahipliği yapacak. Elektrik depolama konusundaki yeniliklerin ve sektörün geleceğinin ele alınacağı zirveye enerji depolama alanına ilgi duyan bireyler ve kurumlar davet ediliyor.

24 KONUŞMACI, 6 OTURUM

Zirvede bugüne kadar diğer etkinliklerde ele alınmayan pek çok farklı konu başlığı tartışılacak. Toplamda 24 konuşmacının yer alacağı 6 oturumla, katılımcılar enerji depolama teknolojilerinin son gelişmeleri hakkında bilgi sahibi olabilecek. Organizasyon sınırlı sayıda konuşmacı ile ziyaretçilerin hem firmalarla hem de diğer katılımcılarla birebir etkileşim kurmasına olanak sağlayacak şekilde tasarlandı.

Etkinlik kapsamında düzenlenecek sergi bölümünde, enerji depolama sektörünün önde gelen oyuncuları, mevzuat gereği sınırlandırılmış 20 stantta yer alacak. Bu bölümde ziyaretçiler enerji depolama çözümleri ve teknolojileri üzerine detaylı bilgi alma fırsatı bulacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri