Batıkent Rekreasyon Alanı dolup taşıyor

Kentkoop Mahallesi’nde yer alan Batıkent Rekreasyon Alanı, doğal yaşam içinde vakit geçirmek isteyen başkentlilere nefes oluyor.

Kentkoop Mahallesi’nde yer alan Batıkent Rekreasyon Alanı, doğal yaşam içinde vakit geçirmek isteyen başkentlilere nefes oluyor. 431 bin 600 metrekare alana sahip olan rekreasyon alanı içinde birçok tesis barındırıyor. Şehrin tam ortasında sunmuş olduğu hizmetlerle birlikte vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Rekreasyon alanında yer alan kamelya ve banklar öğle saatlerinde dolmaya başlıyor. Akşam saatlerinde gelip yer bulamayanlar ise kendi sandalyeleri ile yeşil alan üzerinde vakit geçiriyor. İçinde yer alan iki adet Belpa Cafe ise vatandaşlara uygun fiyatlı hizmet veriyor.

VATANDAŞLARDAN İLGİ BÜYÜK

Kentkoop Mahallesi’nde yer alan Batıkent Rekreasyon Alanı, doğal yaşam içinde vakit geçirmek isteyen başkentlilere adeta nefes oluyor. 431 bin 600 metrekare alana sahip olan geniş alan, şehrin kalbinde sunduğu hizmetlerle vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Doğal güzellikleri ve çeşitli tesisleri ile öne çıkan alan, başkentlilerin stres atma tercihleri arasında yer alıyor.

UCUZLUĞU İLE DİKKAT ÇEKİYOR

Rekreasyon alanı içinde yer alan Belpa Cafeler, uygun fiyatlı hizmetleriyle vatandaşların uğrak noktası haline gelmiş durumda. Büyükşehir Belediyesi’ne ait kafeler, sundukları ekonomik fiyatlarla vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Ziyaretçilerine sunduğu kaliteli hizmetin yanı sıra, yeşil alanların hemen yanı başında bulunan kafeler, şehir yaşamının stresinden uzaklaşmak isteyenler için ideal bir mola noktası sunuyor.

SPOR SAHALARI DOLU

Batıkent Rekreasyon Alanı, spor yapmayı sevenler için de birçok olanak sunuyor. Alan içerisinde yer alan tenis, voleybol, basketbol ve futbol sahaları özellikle gençler tarafından yoğun ilgi görüyor. Bu spor sahaları hafta sonları ve akşam saatlerinde dolup taşarken, spor yapmak isteyenler için bir araya gelme ve sosyalleşme alanı haline gelmiş durumda. Özellikle gençlerin yoğun ilgisi alanın önemli bir sosyal alan haline geldiğini gösteriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri