Basın mensupları Başkentray'daki geçiş sorununun çözülmesini istiyor

Basın mensupları Kent Konseyi’nde bir araya geldi. Toplantıda, Başkan Yavaş’ın talimatıyla gazetecilerin yaşadığı sorunlara çözüm bulunacağı aktarıldı. Emekçilerin gündeminin ilk sırasında Başkentray’daki serbest geçiş sıkıntısının çözülmesi var.

Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, yerel basının yaşadığı sorunları ele almak amacıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıda, basın mensuplarının sorunlarına çözüm bulmak amacıyla bir Basın Çalışma Grubu kuruldu ve bu grubun düzenli olarak her ay toplanması kararlaştırıldı.

Basın mensuplarının kent ve vatandaş için çok önemli bir rolü olduğuna değinen Yılmaz, “Şehrimizde olan biten her şeyi basın mensuplarımız duyuruyor. Yeri geliyor bir sorunu, yardıma ihtiyacı olan birini veya evsiz kalan bir vatandaşımızı biz görmüyoruz sizler görüyorsunuz. Bu nedenle bizim için çok kıymetlisiniz. Sizlerin sorunlarını çözerek kentimizi basın emekçisine dost bir kent haline getireceğiz” diyerek basının kritik rolüne dikkat çeken Yılmaz, düzenlenecek toplantılarla basın emekçilerinin sorunlarının çözülmesini hedeflediklerini vurguladı.

BASIN ÇALIŞMA GRUBU KURULUYOR

Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, basın mensuplarıyla bir araya gelerek yerel basının yaşadığı sorunları masaya yatırdı. Toplantıda alınan kararlarla birlikte Ankara Kent Konseyi bünyesinde Basın Çalışma Grubu’nun kurulmasına karar verildi. Bu grup basın mensuplarının yaşadığı sorunların çözümüne yönelik fikir alışverişi yapmak amacıyla oluşturuldu. Yılmaz, "Siyasiler tarafından basın mensupları sadece seçim döneminde hatırlanıyor. Seçim dönemi bitince kimse basın mensuplarının yaşadığı sorunları görmüyor" diyerek basının karşı karşıya olduğu zorluklara dikkat çekti.

AYDA BİR KEZ TOPLANILACAK

Basın Çalışma Grubu, her ay düzenli olarak toplanarak basın mensuplarının yaşadığı sorunları ele alacak. Yılmaz, bu toplantıların düzenli hale getirilmesiyle birlikte, basın emekçilerinin karşılaştığı zorlukların çözüme kavuşturulması için çaba göstereceklerini belirtti. "Bizler de Mansur Başkan'ımızın önderliğinde bunun için toplandık. Bu toplantıları düzenli hale getirerek basın emekçilerinin yaşadığı sorunların çözüme kavuşmasını sağlayacağız" diye ekledi.

“SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ”

Halil İbrahim Yılmaz, basın mensuplarının şehirde olup bitenleri duyurmadaki kritik rolüne vurgu yaparak, "Şehrimizde olan biten her şeyi basın mensuplarımız duyuruyor. Yeri geliyor biz görmüyoruz, sizler görüyorsunuz. Bu nedenle bizim için çok kıymetlisiniz" dedi.

Yılmaz, Mansur Yavaş’ın talimatıyla basın emekçilerine dost bir şehir planladıklarını belirterek, "Sizin görüşleriniz bizim için çok önemli. Birlikte fikir alışverişi yaparak sorunları çözeceğiz" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri