ASKİ Ankara'da 9 ilçenin içme suyu şebekelerini yenileyecek

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Altındağ, Keçiören, Pursaklar, Çubuk, Akyurt, Kalecik, Kızılcahamam, Kahramankazan ve Çamlıdere ilçelerindeki içme suyu şebekelerinin yenileneceğini duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, başkentin su altyapısını yenileme çalışmalarına hız kazandırıyor. ASKİ, Altındağ, Keçiören, Pursaklar, Çubuk, Akyurt, Kalecik, Kızılcahamam, Kahramankazan ve Çamlıdere ilçelerindeki içme suyu şebekelerini yenilemeye hazırlanıyor. Bu kapsamda içme suyu şebeke hatlarının yenilenmesi ve diğer imalat işleri için ihale düzenleneceği duyuruldu.

356 KM'LİK HAT YAPILACAK

4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19. maddesi gereğince açık ihale usulüyle gerçekleştirilecek ihale için tekliflerin sadece EKAP üzerinden elektronik ortamda alınacağı bildirildi. İhaleye katılmak isteyen firmalar, ihale dokümanlarına EKAP sistemi üzerinden ulaşabilecek.

İhale kapsamında toplamda 356 bin 428 metre uzunluğundaki içme suyu şebeke ve iletim hatlarının yanı sıra diğer altyapı imalatları da yapılacak. Projenin 650 takvim günü içinde tamamlanması hedefleniyor.

ASKİ yetkilileri sözleşmenin imzalanmasından itibaren 5 gün içinde yer tesliminin yapılarak çalışmaların başlatılacağını duyurdu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ankara Haberleri