Anket açıldı: Mamak'ta kamusal alanın geleceğine vatandaş karar verecek

Mamak Belediyesi, Başak Mahallesi’nde yer alan kamu alanının geleceği için anket çalışması başlattı. Alanın nasıl değerlendirileceği, mahalle sakinlerinin yaptığı değerlendirme sonucunda netleşecek.

Mamak Belediyesi, Başak Mahallesi’nde bulunan Başak Caddesi ile 1700’üncü Sokak kesişiminde yer alan kamu alanını değerlendirmek için ankete çıktı. Belediye, Başak Mahallesi sakinlerine ilgili alana ne yapılmasını istediklerini internet sitesinde yer alan anket yolu ile soruyor.

Seçenekler arasında; kreş alanı, sinema - tiyatro - sahne sanat atölyesi, kapalı pazar alanı, organik ürün satış merkezi ve taziye evi bulunuyor. Ayrıca diğer seçeneği ile birlikte mahalle sakinlerinin kendi fikirleri alınıyor.

ANKET DÜZENLİYOR

Mamak Belediyesi, Başak Mahallesi'nde bulunan Başak Caddesi ile 1700’üncü Sokak kesişimindeki kamu alanını değerlendirmek amacıyla mahalle sakinlerine yönelik bir anket başlattı. Belediye, alanın nasıl kullanılmasını istediklerini belirlemek için vatandaşların görüşlerini almayı hedefliyor. Anket sonuçlarını değerlendirildikten sonra en çok tercih edilen proje hayata geçirilecek.

KATKI TALEP EDİLDİ

Mamak Belediyesi’nin konu ile ilgili açıklaması şöyle:

“Başak Mahallesi sakinlerine; Belediyemizce yürütülecek olan, ilçemiz, Başak Mahallesi, Hüseyin Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin güneyinde, Başak Caddesi ile 1700. Sokak kesişiminde bulunan 37748 adadaki kamu alanında, sizlere hizmet amacıyla, taleplerinize yönelik proje çalışması başlatılacaktır. Proje ile alakalı siz mahalle paydaşlarımızın görüş ve önerilerinizi anketi cevaplayarak tarafımıza ulaştırabilirsiniz. Değerli katkınız için teşekkür ederiz”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri