Ankara'ya "Gazi Anaokulu" açılıyor: İl Milli Eğitim ile Gazi Üniversitesi anlaştı

Gazi Üniversitesi, Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzaladığı iş birliği protokolü kapsamında yeni bir anaokulu açacağını duyurdu. "Gazi Anaokulu" adıyla faaliyete geçecek olan okul, 2024-2025 eğitim-öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak.

Gazi Üniversitesi, Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzaladığı iş birliği protokolü kapsamında yeni bir anaokulu açacağını duyurdu. "Gazi Anaokulu" adıyla faaliyete geçecek olan okul 2024-2025 eğitim-öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak.

TÖREN DÜZENLENDİ

Protokol Gazi Üniversitesi Yeni Senato Salonu’nda düzenlenen bir törenle imzalandı. Törene Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uğur Ünal, rektör yardımcıları Prof. Dr. Necdet Hayta, Prof. Dr. Hasan Tezer, Prof. Dr. Serhat Karyeyen, Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Koordinatörü Prof. Dr. Selami Candan, üniversite genel sekreteri Mustafa Afşar, genel sekreter yardımcıları Ayhan Selçuk ve Ayşegül Doğan ile daire başkanları katıldı. Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü temsilen ise İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yeliz Çakır törende hazır bulundu.

Rektör Prof. Dr. Uğur Ünal, protokolün hayata geçirilmesinde emeği geçen tüm taraflara teşekkür ederken, iş birliğinin her iki kurum için de hayırlı olmasını diledi. Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak da Gazi Üniversitesi ile yapılan bu iş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri