Ankara’daki Güvenç Göleti’nde ibretlik olay

Ankara’da; Kahramankazan sınırları içerisindeki Güvenç Göleti’nde ibretlik bir olay yaşandı. Balık tutmak isteyen bir vatandaş takılan oltasını çıkarmaya çalışırken Güvenç Göleti’ne düşerek, boğuldu.

Ankara’nın çevre ilçelerinden Kahramankazan sınırları içerisindeki Güvenç Göleti’nde ibretlik bir olay yaşandı. Balık tutmak isteyen bir vatandaş takılan oltasını çıkarmaya çalışırken Güvenç Göleti’ne düşerek, boğuldu.

Olay pazar günü akşam saatlerinde yaşandı. Kahramankazan’ın Güvenç Mahallesi’ndeki Güvenç Göleti’nde balık tutmaya çalışan bir vatandaş, takılan oltasını çıkarmak için suya girince hayatından oldu.

ÇIRPINDI, GÖZDEN KAYBOLDU

53 yaşındaki A.D. adlı vatandaş, arkadaşlarıyla birlikte balık tutmak için göl kenarına gitti. İddiaya göre, takılan oltasını gölden çıkarmak için suya giren A.D, çırpınmaya başladı ve bir süre sonra gözden kayboldu. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, AFAD, jandarma ve sağlık ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen dalgıçlar, A.D. için çalışma başlattı.

CANSIZ BEDENİ 5 SAATTE ÇIKARILDI

Yaklaşık 5 saat süren çalışma sonrası A.D.'nin cansız bedenine ulaşıldı. A.D.'nin cansız bedeni, olay yerindeki incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'nun morguna götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

SULAMA AMAÇLI YAPILMIŞ BİR GÖLET

Güvenç Göleti, kar, yağmur suları ve derelerden beslenmektedir. Sulama amaçlı olarak 1985 yılında Devlet tarafından yapılarak hizmete açılmıştır. Gölet Güvenç Mahallesi sınırları içerisinde bulunmaktadır. Göletin etrafında mesire alanı yer almaktadır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri