Ankara'da çocuk seymenler meydanlara indi

Ankara Beypazarı 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutladı. Şehit ailelerinin de davetli olduğu etkinliklerde geleneksel seymen gösterileri yapıldı.

Beypazarı 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutladı. Beypazarı Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, kutlama etkinlikleri Kaymakamlık makamında tebriklerin kabul edilmesiyle başladı ve Hanlarönü Meydanı'nda düzenlenen programla devam etti.

Kutlamalar Kaymakam Vedat Yılmaz, Garnizon Komutanı Oğuz Karacabey, Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap ve Cumhuriyet Başsavcısı Nurettin Güner tarafından tebriklerin kabul edilmesiyle başladı. İlçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, şehit aileleri, gaziler, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törende bayram coşkusu her yönüyle hissedildi.

ATATÜRK BÜSTÜNE ÇELENK KONULDU

Hanlarönü Meydanı'nda düzenlenen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından Atatürk büstüne çelenk konuldu. Törene Kaymakam Vedat Yılmaz, Garnizon Komutanı Oğuz Karacabey, Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap, Cumhuriyet Başsavcısı Nurettin Güner, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehit aileleri, gaziler, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Kutlama programı 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın anlam ve önemini belirten konuşmalarla devam etti. Program kapsamında şiirler okundu ve geleneksel Seymen gösterileri sergilendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri