Sincan'da korsan taşımacılık yapanlara ceza kesildi

Sincan Kamyoncular, Minibüsçüler, Halk Otobüsçüler ve Şoförler Esnaf Odası korsan servislere karşı mücadelesini sürdürüyor. İlçe Emniyet personeli korsan taşımacılık yapanlara yüklü miktarda ceza kesti.

Sincan Kamyoncular, Minibüsçüler, Halk Otobüsçüler ve Şoförler Esnaf Odası, korsan servislere karşı mücadelesini sürdürüyor. İlçe Emniyet personeli korsan taşımacılık yapanlara yüklü miktarda ceza kesti.

Oda Başkanı Yalçın, korsan taşımacılığa izin vermeyeceklerini vurguladı. Başkan Yalçın, “Sincan'ın farklı noktalarında gerçekleştirilen denetimlerde, korsan taşımacılık yapan birçok araç tespit edildi. Sincan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, alın teri ve emeğimizin hırsızı olan korsan taşımacılık yapanlara cezai işlem uygulandı. Bu denetimler ve cezalar, yasa dışı yolcu taşımacılığı yaparak haksız kazanç sağlayan kişileri caydırmak ve sayılarını azaltmak açısından oldukça önemli. Denetimler arttıkça korsan taşımacılıkta gözle görülür bir azalma söz konusu” dedi.

VELİLER DİKKATLİ OLMALI

Sincan'ın sanayi bölgesi olması nedeniyle, fabrikalar ve çalışanların sayısının oldukça fazla olduğunu belirten Yalçın, yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte velilerin korsan taşımacılık konusunda daha dikkatli olmaları gerektiğini söyledi. Yalçın, “Hem fabrikalarımızın işletmeleri hem de özellikle okulların yeni eğitim öğretim yılına başlamasıyla velilerimizin okul servisleri bakımından korsan taşımacılık konusunda duyarlı olmaları büyük önem taşıyor. Hem işini layıkıyla yapan servisçi esnafımızın haklarını korumak hem de kayıt dışı olmaları, yasal zemine sahip olmamaları sebebiyle korsan araçlarla taşınan vatandaşlarımızın haklarını korumak adına gerek servis, gerekse de binek araçlarla korsan taşımacılık yapanlarla mücadelemiz kesintisiz sürecek” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri