Ankara'da Esnaf Meclisi kuruldu: Artık örgütlü çalışacaklar

Ankara Kent Konseyi öncülüğünde Ankara Esnaf Meclisi kuruldu. Kuruluş toplantısına Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Faruk Köylüoğlu ile ticaret merkezlerindeki esnaflar katıldı.

Ankara Kent Konseyi tarafından düzenlenen Ankara Esnaf Meclisi kuruluş toplantısı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Faruk Köylüoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirildi. Yeni Meclis esnafın karşılaştığı sorunlara daha etkili çözümler bulmak ve esnaf temsilcilerinin kent yönetimiyle iş birliği içinde olması için çalışacak.

ESNAFIN SORUNLARI ÇÖZÜLECEK

Toplantıya AKK Esnaf Çalışma Grubu temsilcileri de katıldı. Esnafların ihtiyaçlarına yönelik daha kapsamlı ve uygulanabilir stratejilerin geliştirilmesine katkıda bulunulacak. Toplantıda esnafın yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri detaylı bir şekilde ele alındı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Faruk Köylüoğlu yaptığı konuşmada, esnafın kent ekonomisinin belkemiği olduğunu vurguladı. Belediye olarak her zaman esnafın yanında olduklarını belirtti. Köylüoğlu, "Esnafımızın sorunlarına kalıcı çözümler üretmek için bu meclisin kurulması büyük bir adım. Birlikte hareket ederek daha güçlü bir Ankara ekonomisi oluşturabiliriz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri