Ankara'da eğitimli servis şoförlerinin araçlarına sticker yapıştırıldı

Ankara'da güvenli sürüş eğitimi almış servis şoförlerinin araçlarına, “Bu servis personeline ilk yardım farkındalık eğitimi verilmiştir” yazılı stickerlar yapıştırıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi toplum sağlığını ön planda tutan projelerine bir yenisini daha ekleyerek, okul servis şoförleri ve yardımcı rehber personele yönelik ilk yardım ve güvenli sürüş eğitimlerine devam ediyor.

Yeni eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle düzenlenen “İlk Yardım Farkındalık ve Güvenli Sürüş Temel Kuralları Eğitimi,” Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ve Ankara Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası iş birliğiyle Çubuk Aile Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Eğitim sonunda katılımcılara katılım belgesi verildi ve servis araçlarına “Bu servis personeline ilk yardım farkındalık eğitimi verilmiştir” yazılı stickerlar yapıştırıldı.

UYGULAMALI OLARAK ANLATILDI

Eğitime, Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kemal Çokakoğlu, Sağlık İşleri Daire Başkanı Mustafa Ünsal, Ulaşım Daire Başkanı Ali Cengiz Akkoyunlu ve esnaf odalarının temsilcileri de katıldı. Alanında uzman eğitmenler tarafından verilen eğitimde, trafikte karşılaşılabilecek olası kazalara karşı ilk yardım ve güvenli sürüş teknikleri hem teorik hem de uygulamalı olarak anlatıldı. Servis içerisinde meydana gelebilecek acil durumlarda, olay yeri güvenliği sağlama konusunda katılımcılara detaylı bilgi verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri