Ankara metrosunda intihar: Ümitköy'de raylara atlayan kişi kurtarılamadı

Ankara Ümitköy metrosunda bu sabah yaşanan intihar girişimi sonucu metro seferleri durduruldu. Sabah saatlerinde raylara atlayan bir kişi, yaklaşan metronun altında kalarak hayatını kaybetti.

Ankara Ümitköy metrosunda bu sabah yaşanan intihar girişimi sonucu metro seferleri durduruldu. haberankara.com'dan Gülcan Özer'in haberine göre sabah saatlerinde raylara atlayan bir kişi yaklaşan metronun altında kalarak hayatını kaybetti. Olay yerine sağlık ve müdahale ekipleri sevk edilirken, yaşanan olay nedeniyle metroda seferler geçici olarak durduruldu.

SOSYAL MEDYAYA YANSIDI

İntihar girişimi sırasında metro hattında bulunan vatandaşlar büyük üzüntü ve şok yaşadı. Metro seferlerinin durdurulmasıyla birlikte Ankara genelinde sabah saatlerinde yoğunluk arttı.

Olayla ilgili detaylı bilgi henüz paylaşılmazken intihar eden kişinin kimliği açıklanmadı. Raylara atlayan kişinin cansız bedeni kaldırılana kadar metro seferleri aksadı. Sosyal medyada da geniş yankı bulan olay, vatandaşlar tarafından üzüntüyle karşılandı. İlk başta metro arızası sanılan duraklamanın intihar nedeniyle olduğu öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri